Секція 3. Нейроімуноендокринна регуляція в нормі та при патології : [17] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Статеві особливості реагування показників протеолізу білків у надниркових залозах стевонезрілих щурів на дію гіпобаричної гіпоксії за зміненого фотоперіодуЯсінська, О.В.
2016Вплив порушення кровообігу в басейні сонних артерій на мікробну екологію слизової оболонки ротової порожнини щурів із цукровим діабетомТкачук, С.С.; Мислицький, В.Ф.; Галагдина, А.А.
2016NO-залежні механізми пентозофосатного шляху обміну глюкози у щурів різних вікових груп на фоні експериментального цукрового діабетуТимофійчук, І.Р.
2016Особливості впливу гіперфункції шишкоподібної залози на іонорегулювальну функцію нирокСемененко, С.Б.; Швець, В.І.
2016Особливості впливу мелатоніну на хроноритмічну організацію іонорегулювальної функції нирок під впливом блокади синтезу монооксиду нітрогенуСемененко, С.Б.
2016Реакція катехоламергічних систем структур проміжного мозку на ускладнення цукрового діабету двобічною каротидною ішемією-реперфузієюСавчук, Т.П.
2016Патофізіологічний аналіз впливу лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози за допомогою КТП-лазера на показники когнітивних функцій, водно-сольового обміну, системи крові, функції нирокРоговий, Ю.Є.; Майкан, Р.І.
2016Патофізіологія клубочково-канальцевого та канальцево-канальцевого балансу за навантаження водою від’ємного окисно-відновного потенціалуРоговий, Ю.Є.; Колеснік, О.В.; Слободян, К.В.
2016Патофізіологічний аналіз впливу трансфер фактора «Едвенсд» на показники імунологічного дослідження крові за інфікованого жовчного перитонітуРоговий, Ю.Є.; Архіпова, Л.Г.; Білоокий, О.В.; Білоокий, В.В.
2016Патофізіологія формування вадного кола за утворення ниркових каменів розміром 0,6-1,0 см верхньої, середньої ділянок чашечки та верхньої третини сечоводуРоговий, Ю.Є.; Арійчук, О.І.; Швець, В.І.
2016Вплив неповної глобальної ішемії-реперфузії головного мозку на показники протео- та фібринолітичної активності в селезінці щурів з експериментальним цукровим діабетомПовар, М.А.
2016Динаміка змін умісту РНК у нейронах полів гіпокампа щурів із цукровим діабетом за умов експериментального ішемічно-реперфузійного пошкодження головного мозкуНіка, О.М.
2016Хроноритмологічна організація показників про/антиоксидантного гомеостазу в інтактних тваринГордієнко, В.В.
2016Зміни гормональної активності та біохімічні перебудови кори наднирникових залоз на тлі розвитку експериментального цукрового діабету у щурів різних вікових груп.Боштан, С.В.; Тимофійчук, І.Р.
2016Особливості перебігу проапоптичних процесів у нервових та гліальних клітинах кори лобової, тім’яної і скроневої часток великих півкуль за умов поєднаній дії стрептозотоцин-індукованого діабету та неповної глобальної ішемії головного мозкуБойчук, Т.М.; Кметь, Т.І.
2016Сучасна діагностика порушення травлення вуглеводів у тонкій кишці: переваги метода тонкошарової хроматографіїАнцупова, В.В.
2016Особливості фібринолітичного та протеолітичного процесів у тканині щитоподібної залози за умов екзогенної гіпоксіїАнохіна, С.І.; Кузнєцова, О.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17