СЕКЦІЯ 16. Фармакологічна дія та фармакокінетика лікарських засобів : [29] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Модуляція флокаліном протеолітичної активності нирок за умов їх гіпоксичного пошкодженняФіліпець, Н.Д.
2018Дослідження вільнорадикальних процесів та антиоксидантної системи за умов гострого пошкодження нирок на тлі профілактичного введення церулоплазмінуУнгурян, Т.М.
2018Дослідження токсикологічних властивостей нового комбінованого олійного фітозасобуТкачук, О.Ю.; Ньянборн, Т.; Крижна, С.І.; Вишневська, Л.І.; Гудзь, Н.А.
2018Використання комплексного показника едафотопу у дослідженні потенційних видів для заготівлі лікарської сировиниСметанюк, О.І.
2018Виявлення вільних амінокислот у листі та кореневищах з коренями декоративних сортів півонії лікарськоїСахацька, І.М.; Ежнед, М.А
2018Вплив нанохрому цитрату на розвиток індукованої дексаметазоном інсулінорезистентності у щурівСадогурська, К.В.; Косуба, Р.Б.
2018Дія базальтового туфу на функцію нирок при різних термінах введенняПетрюк, А.Є.
2018Дослідження біологічної активності [5-(3-оксо-1-пропеніл)-1Н-імідазол-4-іл] тіооцтових кислотПаламар, А.О.; Чорноус, В.О.; Грозав, А.М.; Яремій, І.М.
2018Вивчення анальгетичної активності субстанції альтаборуМузика, Н.Я.; Коровенкова, О.М.
2018Фітопатологія рослинКостишин, Л.В.
2018Вплив тіоцетаму та його компонентів на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів (дієнових кон’югат) у плазмі крові експериментальних тваринКоровенкова, О.М.; Музика, Н.Я.; Стефак, Я.П.; Гудзь, Н.А.
2018Структурно-функціональні порушeння нирок за умов розвитку першої стадії гарячки iз патогенетичним обґрунтуванням нових шляхiв терапіїКопчук, Т.Г.
2018Оцінювання впливу пірацетаму та амантадину на антиоксидантну систему головного мозку в умовах експериментальної гострої гіпоксіїКметь, О.Г.
2018Фармакодинаміка метилксантинів та фібринолітичні властивості ксантинолу нікотинату в експериментіКишкан, І.Г.
2018Вплив інвазії Toxocara canis на стан гепатобіліарної системи у дітейЗахарчук, О.І.
2018Встановлення цукрознижувальної дії суміші екстрактів з коренів та кореневищ кульбаби лікарської та оману високого при глюкозному навантаженніЕжнед, М.А.; Захарчук, О.І.; Горошко, О.М.; Сахацька, І.М.
2018Роль мелатоніну на тлі цисплатинового гострого пошкодження нирокДудка, Є.А.
2018Ефективність таурину при гентаміциновій нефропатіїДрачук, В.М.
2018Вміст амінокислот у листках та кореневих бульбах якона (Smallanthus sonchifolius Poepp. & Endl.)Гудзь, Н.А.; Ткачук, О.Ю.; Горошко, О.М.; Коровенкова, О.М.
2018Вплив корвітину на протеолітичну активність в організмі щурів за умов норми при тривалому введенніГорошко, О.М.; Драчук, В.М.; Василинчук, О.Я.; Матущак, М.Р.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29