Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобаса, І.М.-
dc.contributor.authorПанімарчук, О.I.-
dc.coverage.temporal12, 14, 19 лютого 2018 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2023-11-23T12:00:09Z-
dc.date.available2023-11-23T12:00:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22227-
dc.format.extentс. 1uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleНанодисперсний TiO2, допований сульфуром як добавка до упакувань харчової продукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference99 – та підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів 99 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання експериментальної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobasa I.M. ta in. Nanodyspersnyi TiO2_ukr_63-64.pdf1.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.