СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання внутрішньої медицини на первинній та вторинній ланках медичної допомоги : [29] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Комбінований вплив поліморфних варіантів генів PPAR-α2 (rs1801282) і АСЕ (rs4646994) на появу неалкогольної жирової хвороби печінки у хворих на есенціальну артеріальну гіпертензію та ожирінняЯринич, Ю.М.
2019Особливості ураження серця у хворих з ішемічною хворобою серця на фоні ревматоїдного артритуСучеван, А.Г.
2019Cекреторна активність адипоцитів та вміст ліпідів у хворих на артеріальну гіпертензію у поєднанні з ожирінням під впливом лікування і поліморфізму генівСоколенко, А.А.
2019Вплив нестероїдних протизапальних препаратів на добове коливання артеріального тиску у хворих на артеріальну гіпертензію, поєднану з остеоартрозомСобко, Д.І.
2019Genetic predictors of enterocolitis depending on cytokines productionSyrota, B.V.
2019Genetic markers of hepatocyte disfunction in patients with non-alcoholic fatty liver diseaseSydorchuk, L.P.
2019Особливості впливу Холелесану на клінічні прояви та моторну функцію жовчного міхура у хворих на хронінчий холецистит в період загостренняСенюк, Б.П.
2019The role of vitamin D3 in diagnostics and prognosis of essential hypertensionSemyaniv, M.M.
2019Вплив немодифікованих чинників ризику на прогресування артеріальної гіпертензіїРепчук, Ю.В.
2019Еffectiveness of complex treatment of nonviral chronic hepatitis patients with L-carnitine administrationPrysyazhnyuk, V.P.
2019Залежність показників пероксидного окиснення ліпідів та антиоксидантного захисту у хворих на гіпертонічну хворобу від рівня інсулінемії натщеПетринич, О.А.
2019Peculiarities of arterial hypertension course in elderly patientsOkipniak, I.V.
2019Вплив кверцетину на варіабельність серцевого ритму у хворих на ревматоїдний артритМікулець, Л.В.
2019Melatonin: therapeutic potential and peculiarities of application in cardiologyMykytyuk, O.P.
2019Principles of diagnostics and stratification of patients with combination of broncho obstructive syndrome and tachysystolic arrhythmiasMalkovych, N.M.
2019Change of pro- and antioxidant systems of blood in patients with steatohepatosis after using «Melaxen»Lukashevych, I.V.
2019Гіпоксично-гіперкапнічні тренування у комплексному лікуванні хворих на артеріальну гіпертензію асоційовану із цукровим діабетом 2-го типу: ефективність застосуванняКазанцева, Т.В.
2019Результати виконання комплексної НДР «Клініко-патогенетичне обґрунтування диференційованих способів лікування хворих на артеріальну гіпертензію, дифузні ураження печінки невірусного походження та хронічні дерматози з урахуванням стану ендокринної, імунної систем, кишкового біоценозу та метаболічних процесів» колективом кафедри пропедевтики внутрішніх хворобІлащук, Т.О.
2019Особливості введення хворих на гострий подагричний артрит крізь призму коморбідних процесівДоголіч, О.І.
2019Paraneoplastic rheumatic syndromesGlubochenko, O.V.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29