СЕКЦІЯ 7. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [56] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Прогнозування ефективності комбінованої антигіпертензивної терапії при гіпертонічній хворобіХребтій, Г.І.
2019Можливі шляхи корекції окремих показників цитокінового профілю у хворих на бронхіальну астмуШумко, Г.І.
2019Сучасний стан проблеми уражень нирок при наявності синдрому мальабсорбціїШкарутяк, А.Є.
2019The erythrocytes’ functional characteristics in patients with chronic obstructive pulmonary diseases, combined with ischemic heart diseaseShuper, V.O.
2019Frequency of anxiety and depressive disorders in patients with chronic heart failure with preserved ejection fractionShorikova, D.V.
2019The manifest triglyceridaemia and heart remodeling at patients with arterial hypertensionShorikov, E.I.
2019Взаємозв’язок параметрів функціонального стану еритроцитів з показниками інтегральної функції міокарда лівого шлуночка та ліпідограми у когорті хворих на артеріальну гіпертензію та ішемічну хворобу серця без ознак серцевої недостатностіЧурсіна, Т.Я.
2019Динаміка показників про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на метаболічний синдром зі стеатогепатитом із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2019Біциклол підвищує ефективність антивірусної терапії у хворих на хронічний вірусний гепатит C 1B генотипуХухліна, О.С.
2019Вплив фіксованої комбінації симвастатину з езетимібом на показники зовнішньосекреторної недостатності підшлункової залози у хворих на хронічний панкреатит, поєднаний з ожирінням та цукровим діабетом типу 2Ферфецька, К.В.
2019Порушення окисної модифікації білків у хворих на ішемічну хворобу серця із супутнім хронічним некаменевим холециститомТрефаненко, І.В.
2019Моніторинг чутливості S. pneumoniae у хворих на негоспітальну пневмоніюТкач, Є.П.
2019Клініко-патогенетичні особливості перебігу подагри залежно від наявності ожирінняТелекі, Я.М.
2019Кардіопротекція у хворих на стабільну стенокардію: аналіз цифрової обробки електрокардіограми за допомогою програмного комплексу «Смарт-ЕКГ»Тащук, В.К.
2019Аналіз показників вуглеводного обміну та ліпідного спектру крові залежно від поліморфізму гена ADRB2 (C79G) у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень з та без ожирінняСтупницька, Г.Я.
2019Особливості перебігу основних клінічних симптомів у хворих на хронічний панкреатит в коморбідності з остеоартрозом та метаболічним синдромомСмандич, В.С.
2019Results of physical activity effect in cardiologic practiceRusnak, I.T.
2019Особливості порушень окиснювально-відновних процесів у хворих на ревматоїдний артрит на тлі хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.
2019Reflux and hypothyroidism: mechanisms of interconnectionReva, Т.V.
2019Ефективність комплексного лікування із включенням L-аргініну аспартату у хворих на хронічний холецистит та гіпотиреозПрисяжнюк, І.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56