Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСахацька, І.М.uk_UA
dc.coverage.temporal6, 8, 13 лютого 2023 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2023-09-27T13:12:43Z-
dc.date.available2023-09-27T13:12:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292-
dc.description.abstractОстаннім часом спостерігається все більша зацікавленість до використання у харчуванні людини не лише глюкозовмісної сировини, але й нетрадиційних рослин, що містять фруктозо-, манозо-, арабінозо- та ксилозовмісні полісахариди. Це обумовлено тим, що одноплановий (глюкозний) підхід до вуглеводневого харчування людини є згубним. Одним із полісахаридів і компонентів здорового харчування, який допомагає забезпечити повноцінну роботу нашого організму, поліпшити здоров'я шлунково-кишкового тракту та має низький глікемічний індекс є інулін. Вперше він був виявлений в 1804 р. у коренях оману Inula helenium L., звідки і отримав свою назву.uk_UA
dc.format.extentc. 383-384uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleАналіз фармацевтичного ринку засобів, що містять інулінuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference104-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 19. Фармакологічна дія та фармакокінетика лікарських засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sahacka_383.pdf537.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.