Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19010
Назва: Екологічна культура як складова загальних компетентностей здобувачів вищої та передвищої освіти
Автори: Чуйков, А.С.
Сукач, Т.М.
Бірюкова, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: фактори техногенного характеру
забруднення
здоров'я людини
захворювання
Дата публікації: 2019
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: Матеріали науково-практичної інтернет-конференції "Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині" (27 листопада 2019 р., м. Чернівці)
Короткий огляд (реферат): Анотація. В статті розглянуто основні фактори техногенного характеру, які негативно впливають на стан здоров'я людини, є хімічне та фізичне забруднення навколишнього середовища. Не тільки при вивченні екологічних дисциплін, а й в курсі математики, фізики, хімії пропонується розв'язування завдань з реальними даними про використання природних ресурсів, їх збереження та примноження. Застосування відсоткового обчислення, функцій, елементів теорії ймовірностей та математичної статистики допомагає критично осмислити стан і перспективи розвитку навколишнього середовища. Позакласна виховна робота кураторів груп напрямлена, насамперед, на становлення студента як емоційно стійкого члена суспільства, здатного вести здоровий спосіб життя і формувати навколо себе безпечне довкілля. Проведене анкетування студентів виявило, що понад 92% опитаних студентів підтримують важливість і необхідність здорового способу життя (вживання здорової їжі, очищеної води; відмова від паління, вживання наркотиків; заняття спортом).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19010
Розташовується у зібраннях:Вплив техногенних чинників на здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113_Чуйков та ін.pdf474.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.