СЕКЦІЯ 7 АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В КЛІНІЦІ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ : [46] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Динаміка вмісту молекулярних продуктів ВРО у хворих з ураженням нирок з наявністю синдрому мальабсорбціїШкарутяк, А.Є.
2021Роль вегетативного дисбалансу в патогенезі прогресування бронхіальної астмиШумко, Г.І.
2021Утилізація глюкози еритроцитами та їхня механічна резистентність у хворих на ішемічну хворобу серця з синдромом серцевої недостатностіЧурсіна, Т.Я.
2021Особливості метаболізму компонентів сполучної тканини у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та неалкогольний стеатогепатитХухліна, О.С.
2021Особливості діагностики панкреатогенного цукрового діабету: сучасний погляд на проблемуФерфецька, К.В.
2021Порівняння рівня комплаєнсу у хворих на ішемічну хворобу серця похилого віку в залежності від статіТрефаненко, І.В.
2021Можливості доплерографічної діагностики атеросклерозу черевного стовбураТкач, Є.П.
2021Сонографічні зміни структури підшлункової залози у хворих на хронічний панкреатит, поєднаний з ожирінням та остеоартрозомСмандич, В.С.
2021Особливості дисбалансу про- та протизапальних цитокінів у хворих на ревматоїдний артрит з хронічною хворобою нирокРоборчук, С.В.
2021Клінічні особливості перебігу хронічного коронарного синдрому за коморбідного поєднання з хронічним обструктивним захворюванням легень та ожиріннямНеміш, І.Л.
2021Застосування гепадифу, езетімібу та фозиноприлу у хворих із поєднаним перебігом неалкогольного стеатогепатиту, ожиріння та ГХ II ст.Мандрик, О.Є.
2021Особливості фібринолітичної активності плазми крові у хворих на коморбідну патологію – хронічний панкреатит та хронічне обструктивне захворювання легеньЛазарук, Т.Ю.
2021Вплив небулайзерної терапї на перебіг бронхіальної астми та хронічного обструктивного захворювання легеньКушнір, Л.Д.
2021Зміни ліпідного спектру крові у хворих на неалкогольний та алкогольний стеатогепатит на тлі ожирінняКосар, Л.Ю.
2021Особливості перебігу та якість життя у хворих на ХОЗЛ на тлі метаболічного синдромуКаньовська, Л.В.
2021Роль трансформуючого фактора росту β та β2- мікроглобуліну у прогресуванні хронічної хвороби нирокЗуб, Л.О.
2021Особливості корекції змін морфофункціонального стану еритроцитів при поєднаному перебігу ХОЗЛ та хронічного некаменевого холециституДудка, Т.В.
2021Роль ендотеліальної дисфункції у прогресуванні хронічного холециститу у хворих на ожиріння із супутньою ішемічною хворобою серцяГорбатюк, І.В.
2021Кальцій-фосфорний гомеостаз та його роль у прогресуванні хронічної хвороби нирок на тлі системних захворювань сполучної тканиниГараздюк, І.В.
2021Комплексні та монокомпонентні фітохондропротекторні засоби в лікуванні хворих на остеоартрит. Власний досвід та перспективи застосуванняВолошина, Л.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46