СЕКЦІЯ 7 АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В КЛІНІЦІ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ : [46] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Динаміка вмісту молекулярних продуктів ВРО у хворих з ураженням нирок з наявністю синдрому мальабсорбціїШкарутяк, А.Є.
2021Роль вегетативного дисбалансу в патогенезі прогресування бронхіальної астмиШумко, Г.І.
2021Утилізація глюкози еритроцитами та їхня механічна резистентність у хворих на ішемічну хворобу серця з синдромом серцевої недостатностіЧурсіна, Т.Я.
2021Особливості метаболізму компонентів сполучної тканини у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та неалкогольний стеатогепатитХухліна, О.С.
2021Особливості діагностики панкреатогенного цукрового діабету: сучасний погляд на проблемуФерфецька, К.В.
2021Порівняння рівня комплаєнсу у хворих на ішемічну хворобу серця похилого віку в залежності від статіТрефаненко, І.В.
2021Можливості доплерографічної діагностики атеросклерозу черевного стовбураТкач, Є.П.
2021Сонографічні зміни структури підшлункової залози у хворих на хронічний панкреатит, поєднаний з ожирінням та остеоартрозомСмандич, В.С.
2021Особливості дисбалансу про- та протизапальних цитокінів у хворих на ревматоїдний артрит з хронічною хворобою нирокРоборчук, С.В.
2021Клінічні особливості перебігу хронічного коронарного синдрому за коморбідного поєднання з хронічним обструктивним захворюванням легень та ожиріннямНеміш, І.Л.
2021Застосування гепадифу, езетімібу та фозиноприлу у хворих із поєднаним перебігом неалкогольного стеатогепатиту, ожиріння та ГХ II ст.Мандрик, О.Є.
2021Особливості фібринолітичної активності плазми крові у хворих на коморбідну патологію – хронічний панкреатит та хронічне обструктивне захворювання легеньЛазарук, Т.Ю.
2021Вплив небулайзерної терапї на перебіг бронхіальної астми та хронічного обструктивного захворювання легеньКушнір, Л.Д.
2021Зміни ліпідного спектру крові у хворих на неалкогольний та алкогольний стеатогепатит на тлі ожирінняКосар, Л.Ю.
2021Особливості перебігу та якість життя у хворих на ХОЗЛ на тлі метаболічного синдромуКаньовська, Л.В.
2021Роль трансформуючого фактора росту β та β2- мікроглобуліну у прогресуванні хронічної хвороби нирокЗуб, Л.О.
2021Особливості корекції змін морфофункціонального стану еритроцитів при поєднаному перебігу ХОЗЛ та хронічного некаменевого холециституДудка, Т.В.
2021Роль ендотеліальної дисфункції у прогресуванні хронічного холециститу у хворих на ожиріння із супутньою ішемічною хворобою серцяГорбатюк, І.В.
2021Кальцій-фосфорний гомеостаз та його роль у прогресуванні хронічної хвороби нирок на тлі системних захворювань сполучної тканиниГараздюк, І.В.
2021Комплексні та монокомпонентні фітохондропротекторні засоби в лікуванні хворих на остеоартрит. Власний досвід та перспективи застосуванняВолошина, Л.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46