Наукова конференція "Розвиток санітарної мікробіології в Україні" присвячена 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. м. Чернівці, 17 травня 2002 р. : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 35 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Антилізоцимна активність золотистих стафілококів, виділених з різних мікроекологічних ніш тіла людиниБліндер, О.О.
2002Вплив електричного поля постійного струму на життєздатність S. Aureus, як збудника гнійно-некторичних післяін'єкційних ускладнень м'яких тканин у хворих наркоманівБільцан, О.В.; Іфтодій, Андріян Григорович
2002Новий підхід до корекції дисбактеріозу кишківника у дітей в екологічно несприятливих умовахБезруков, Л.О.; Колоскова, О.К.; Черевко, С.А.; Марандюк, С.П.
2002Наукова діяльність професора Г.П. Калини в період його роботи в Чернівецькому державному медичному інститутіСидорчук, І.Й.; Дейнека, С.Є.
2002Життєвий та науковий шлях професора Калини Г.П.Пішак, В.П.; Сидорчук, І.Й.; Дейнека, С.Є.
2002Мікробіологічне дослідження ендометрія пацієнток з безпліддям при підготовці їх до допоміжних репродуктивних технологійЮзько, О.М.; Рак, Л.М.
2002Вплив ентеросгелю, настоянки ехінацеї та ІНЛОК на видовий склад та популяційний рівень мікрофлори порожнини товстої кишки у хворих на рак молочної залози під час проведення ад'ювантної хіміотерапіїСтанкевич, В.В.; Сидорчук, І.Й.; Сенютович, Р.В.; Олійник, Е.В.; Чумак, Д.А.; Гусак, В.В.
2002Вплив ад'ювантної хіміотерапії на видовий склад та популяційний рівень мікрофлори порожнини товстої кишки у хворих на рак молочної залозиСтанкевич, В.В.; Сидорчук, І.Й.; Сенютович, Р.В.; Олійник, Е.В.; Чумак, Д.А.; Гусак, В.В.
2002Ендоскопічні критерії хелікобактерної інфекції у дітей, хворих на виразкову хворобуСорокман, Т.В.; Сокольник, С.В.; Поліщук, М.І.
2002Порівняльна оцінка методів корекції цитостатичного дисбактеріозу (схема CMF) в експериментіСидорчук, І.Й.; Станкевич, В.В.; Сенютович, Р.В.; Олійник, Е.В.; Чумак, Д.А.; Гусак, В.В.
2002Мікробна контамінація слизової оболонки заднього склепіння, плодових оболонок, навколоплідних вод, зіву новонароджених у жінок з урогенітальною інфекцієюЛакуста, Н.М.
2002Діагностична цінність окремих клінічних симптомів для встановлення бактеріального та вірусного характеру пневмоній у дітей грудного вікуІванова, Лорина Алімівна
2002Лікування кишкового дисбактеріозу в експериментальних тварин за дії оксалату натріюДячишина, Л.В.
2002Мікробіологічне підгрунтя клінічних проявів цитостатичного дисбактеріозуСидорчук, І.Й.; Станкевич, В.В.; Сенютович, Р.В.; Олійник, Е.В.; Чумак, Д.А.; Гусак, В.В.
2002Проблеми дисбактеріозу у хворих з колоректальним раком після променевої терапіїДементьєв, О.Й.; Гусак, В.В.; Сенютович, Р.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 35 of 35