Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 22.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2002Пошук ефективних сорбентів для покращення якості питної води та захисту різних вікових груп населення від важких металівНаконечна, Н.Й.; Наконечний, Й.Й.
2002Клінічні особливості бронхообструктивного синдрому при алергії до ксенобіотиків у дітей раннього вікуОлійник, О.В.; Юрчишена, Е.В.; Марандюк, С.П.
2002Роль несприятливих екологічних факторів в розвитку гострого токсикозу у дітей раннього вікуМарандюк, С.П.; Ященко, Юрій Борисович
2002Вплив комп'ютерних програм на розвиток органу зору дітей з амбліопієюГолубовська, Н.М.; Михайловська, Т.М.; Буздуган, В.О.
2002Про критичні періоди можливого виникнення деяких природжених вад спільної жовчної протокиРябий, С.І.; Луканьова, С.М.; Лютик, М.Д.
2002Респіраторні захворювання дошкільнят в асоціації із вмістом важких металів у грунті районів їх помешканняБезрукова, Т.Л.
2002Показники киснезалежного метаболізму нейтрофільних гранулоцитів крові у дітей в зоні екологічної катастрофиКолюбакіна, Л.В.
2002Вплив фітоестрогенів сої на статеве дозрівання дівчатокДруца, І.О.; Воскресенська, О.О.; Друца, І.С.
2002Фраксипарін у лікуванні судинної патології органу зоруРудковська, О.Д.
2002Мікроядерний індекс у клітинах букального епітелію дошкільнят - біоіндикатор екологічного неблагополуччя регіонуСвідер, Т.В.