Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13152
Title: Перспективи розвитку та удосконалення науково-дослідної роботи студентів та молодих учених у галузі судової медицини.
Authors: Бачинський, Віктор Теодосович
Ванчуляк, Олег Ярославович
Гараздюк, Марта Славівна
Беженар, Ілля Леонідович
Гараздюк, Олександр Іванович
Keywords: судово-медична експертиза
науково-дослідна робота студентів
навчальний процес
Issue Date: 2017
Publisher: Сучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні. - Матеріали XIV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 60-річчю ТДМУ - 18–19 травня 2017 року м. Тернопіль, Т2.
Abstract: Основи майбутнього професійного рівня молодого фахівця закладаються ще в період навчання в університеті. Навчальний процес повинен по максимуму забезпечити отримання майбутнім лікарем ґрунтовної теоретичної, і що найважливіше, практичної підготовки. Окрім цього, відмінною рисою медичних вузів завжди було і залишається прагнення навчити студентів клінічно мислити таналізувати ситуацію самостійно. Проблема самостійної науково-дослідної роботи студентів у клініці судової медицини в Україні є достатньо актуальною, що пов’язано з обмеженим доступом студентів до участі в розтинах, експертизі трупів померлих, експертизі живих осіб тощо. Це обумовлено тим фактом, що у більшості вітчизняних медичних університетів дисципліна «Судова медицина» викладається на кафедрах патоморфології, що значно ускладнює, а інколи й унеможливлює доступ студентів до роботи у бюро судової медицини.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13152
Appears in Collections:Статті. Кафедра судової медицини та медичного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тернопіль 18-19 травня 2017.pdfстаття642.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.