Тези : [164] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 164
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Зміна параметрів секреторного імунітету в комплексній терапії хворих з різними проявами генералізованого катарального гінгівіту під впливом імунокорегуючої терапіїКузняк, Н.Б.; Шостенко, А.А.
2016Вплив імунокорегуючої терапії на стан секреторного імунітету в комплексному лікуванні хворих із різними проявами генералізованого катарального гінгівітуКузняк, Н.Б.; Шостенко, А.А.
2014ОРТОДОНТИЧНИЙ СТАТУС ДІТЕЙ ІЗ СУПУТНЬОЮ ПАТОЛОГІЄЮ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИГодованець, О.І.
2014НЕКАРІОЗНІ УРАЖЕННЯ ЗУБІВ У ДІТЕЙ ІЗ ДИФУЗНИМ НЕТОКСИЧНИМ ЗОБОМГодованець, О. І.
2014ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ УСКЛАДНЕНЬ КАРІЄСУ ЗУБІВ У ДІТЕЙ ПРИ ТИРЕОПАТОЛОГІЇГодовансць, О. І.
2013КЛІНІЧНІ АСПЕКТИ СТОМАТОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У ДІТЕЙ ІЗ ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ І ТИПУГодованець, О.І.; Мороз, А.В.
2008ПАТОГЕНЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ХРОНІЧНОГО КАТАРАЛЬНОГО ГІНГІВІТУ В ДІТЕЙ, ЯКІ МЕШКАЮТЬ НА НІТРАТНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХГодованець, О.І.
2013ГЕРМЕТИЗАЦІЯ ФІСУР ЯК МЕТОД ПРОФІЛАКТИКИ КАРІЄСУ ЗУВІВ У ДІТЕЙГодованець, О.І.; Кузняк, Н.Б.; Гончаренко, В.А.; Іваніцька, Олеся Вікторівна
2008КЛІНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ХРОНІЧНОГО КАТАРАЛЬНОГО ГІНГІВІТУ В ДІТЕЙ ЗА УМОВ НАДМІРНОГО НАДХОДЖЕННЯ НІТРАТІВ З ПИТНОЮ ВОДОЮГодованець, О.І.
2007ПАТОГЕНЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ХРОНІЧНОГО КАТАРАЛЬНОГО ГІНГІВІТУ В ДІТЕЙ ПРИ ХРОНІЧНОМУ НІТРАТНОМУ НАВАНТАЖЕННІГодованець, О.І.
2007ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАХВОРЮВАНЬ ПАРОДОНТА В ДІТЕЙ, ЩО МЕШКАЮТЬ У РЕГІОНАХ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ НІТРАТІВ У ПИТНІЙ ВОДІГодованець, О.І.; Власик, Л; Рожко, М.М.
2012Вроджена патологія щелепно-лицевої ділянки в дітей Чернівецької області.Годованець, О.І.; Урсу, М.В.
2013Мінералізуючий потенціал ротової рідини дітей при тиреопатологіїГодованець, О. І.
2015ЗНАЧЕННЯ САНІТАРНО-ПРОСВІТНИЦЬКОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У ВСТАНОВЛЕННІ ПРОФІЛАКТИЧНОГО НАПРЯМКУ ЇХ МАЙБУТНЬОЇ ФАХОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІГодованець, О.І.; Кузняк, Н.Б.
2007СИСТЕМА ГЛУТАТІОНУ ТА ГЛУТАТІОНЗАЛЕЖНИХ ФЕРМЕНТІВ У ДІТЕЙ З КЛІНІЧНИМИ ПРОЯВАМИ ГІНГІВІТУ, ЯКІ МЕШКАЮТЬ НА НІТРАТНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХГодованець, О.І.
2010МОРФО-ФУНКЦІОНАЛЬНІ ЗМІНИ ТКАНИН ПАРОДОНТА ЗА УМОВ НАДМІРНОГО АЛІМЕНТАРНОГО НАДХОДЖЕННЯ НІТРАТІВГодованець, О.І.
2003ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ «ДИСОМОЛУ-1» ПРИ УРАЖЕННІ СОЛЯМИ ВАЖКИХ МЕТАЛІВЗапаранюк, О.І.
2004ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ "ДОСАНОЛУ - 1" ТА ХЛОРИДУ КАДМІЮ НА СТАН ТКАНИН ПАРОДОНТУ ТА ДЕЯКІ ХІМІЧНІ І ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИЗапаранюк, О.І.
2004ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ "ДОСАНОЛУ - 1" ТА ХЛОРИДУ КАДМІЮ НА СТАН ТКАНИН ПАРОДОНТУ ТА ДЕЯКІ ХІМІЧНІ І ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИЗапаранюк, О.І.
2002ВПЛИВ ГІАЛУРОНІДАЗИ НА СТРУКТУРУ КІСТКИ ПАРОДОНТУ І ВМІСТ В НІЙ МАКРО- І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ПАРОДОНТИТІЗапаранюк, О.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 164