Тези : [164] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 164
Issue DateTitleAuthor(s)
2012ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЛЕКЦІЙ У ВИЩІЙ МЕДИЧНІЙ ШКОЛІГончаренко, В.А.; Дмитренко, Р.Р.; Іваніцька, Олеся Вікторівна; Бамбуляк, А.В.
2013ОСОБЛИВОСТІ ЗМІН ФІБРИНОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЯСЕН ЩУРІВ ПРИ ГІПОБАРИЧНІЙ ГІПОКСІЇ ТА РІЗНОЇ ТРИВАЛОСТІ ФОТОПЕРІОДУДмитренко, Р.Р.
2013СТОМАТОЛОГІЧНИЙ СТАТУС У ДІТЕЙ З ЕНДОКРИНОПАТІЯМИГодованець, О.І.; Гончаренко, В.А.
2015РОЛЬ ВІЛЬНОРАДИКАЛЬНОГО ОКИСЛЕННЯ У ВИНИКНЕННІ ГНІЙНОГО ПРОЦЕСУ В ПАРОДОНТІ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕНЕРАЛІЗОВАНИЙ ПАРОДОНТИТ I II СТУПЕНЮДроник, І.І.
2015ОЦЕНКА СОСТОЯНИЯ СИСТЕМЫ ПОЛ/АОЗ ПРИ ВОЗНИКНОВЕНИИ ГНОЙНОГО ПРОЦЕССА В ПАРОДОНТЕ У БОЛЬНЫХ ХРОНИЧЕСКИМ ГЕНЕРАЛИЗОВАННЫМ ПАРОДОНТИТОМ 1-2 СТЕПЕНИ ТЯЖЕСТИДроник, І.І.
2014ОСОБЛИВОСТІ МІКРОБІОЦЕНОЗУ ТКАНИН ЯСЕН У ХВОРИХ З ХРОНІЧНИМ ТА ЗАГОСТРЕНИМ ПЕРЕБІГОМ ГЕНЕРАЛІЗОВАНОГО КАТАРАЛЬНОГО ГІНГІВІТУШостенко, А.А.
2015Стан місцевого імунітету та мікробіоценозу тканин ясен у хворих на генералізований катаральний гінгівіт з різними формами перебігуШостенко, А.А.
2015СТАН МІСЦЕВОГО ІМУНІТЕТУ ПОРОЖНИНИ РОТА У ХВОРИХ З РІЗНИМИ ФОРМАМИ ПЕРЕБІГУ ГЕНЕРАЛІЗОВАНОГО КАТАРАЛЬНОГО ГІНГІВІТУШостенко, А.А.
2015ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ НИЖНЬОЇ ЩЕЛЕПИ УСКЛАДНЕНИХ ГНІЙНО-ЗАПАЛЬНИМИ ПРОЦЕСАМИКузняк, Н.Б.; Вітковський, О.О.
2014МЕТОДИ ПРОФІЛАКТИКИ ДЕФЕКТУ ПЕРІ0Д0НТУ ДИСТАЛЬНОЇ ПОВЕРХНІ НИЖНІХ ДРУГИХ МОЛЯРІВ, ЩО ВИНИКАЄ ПІСЛЯ ВИДАЛЕННЯ ГЛИБОКО РЕТИНОВАНИХ ТА ДИСТОПОВАНИХ ЗУБІВ МУДРОСТІХомич, Н.М.; Сороківський, І.С.
2015ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНО-ГІГІЄНІЧНИХ ТА ГЕОХІМІЧНИХ ЧИННИКІВ НА РОЗВИТОК КАРІЄСУ ЗУБІВ У ДІТЕЙМандзюк, Тетяна Богданівна
2015СПОСІБ ЗАПАМ’ЯТОВУВАННЯ МАТЕРІАЛУ ШЛЯХОМ ПЕРЕХРЕСНОГО САМООПИТУВАННЯМандзюк, Т.Б.
2015Закладка та розвиток судинно-нервових елементів носової порожнини на ранніх стадіях онтогенезу людиниБамбуляк, А. В.; Бойчук, О. М.; Бойчук, І. Т .
2015Вплив пінеальної залози на про-і антиоксидантну системи у тканинах ясен статевозрілих самців щурівДмитренко, Р.Р.; Гончаренко, В.А.
2015Стан місцевого імунітету порожнини рота у дітей, хворих на цукровий діабет I типуГодованець, О.І.; Мороз, А.В.
2015Вплив епіфіза мозку і гіпобаричної гіпоксії на протеоліз у тканинах ясен у статевозрілих самців щурівХодоровський, Г.І.; Дмитренко, Р.Р.; Ясінська, Олена Вікторівна; Швець, В.І.
2015Особливості лікування хронічного катарального гінгівіту в дітей із дифузним нетоксичним зобомГодованець, О. І.; Рожко, М. М.
2015Ефективність застосування дексаметазону після атипового видалення нижніх зубів мудростіХомич, Н. М.; Огоновський, Р . З.; Сороківський, І. С.
2015Лікування переломів нижньої щелепи, ускладнених гнійно-запальними процесамиВітковський, О. О.
2015Застосування місцевої сорбційної терапії при лікуванні альвеолітівКузняк, Н. Б.; Трифаненко, С. І.; Бойчук, І. Т .
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 164