Тези. Кафедра фармації : [55] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 55
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Спектрофотометричне визначення левомепромазину у розчині для ін'єкцій за допомогою калій гідрогенпероксомоносульфатуШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2011Застосування калій кароату як реагента у методі непрямої полярографії похідних фентіазинуБлажеєвський, М.Є.; Шлюсар, О.І.
2012Кількісне визначення тіоридазину методом вольтамперометрії, за допомогою калій пероксомоносульфатуШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.; Кисіль, О.П.
2010Ідентифікація та кількісне визначення похідних фенотіазину та їх метаболітів методом спектрофлуориметріїБлажеєвський, М.Є.; Шлюсар, О.І.; Александрова, Д.І.
2012Кількісне визначення алкілзаміщених похідних фентіазину методом спектрофлуориметрії у вигляді S-оксидівШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.; Александрова, Д.І.
2010Cпектрофотометричне визначення похідних фентіазину у вигляді S-оксидів, одержаних за допомогою калій пероксомоносульфатуШлюсар, О.І.; Садогурська, К.В.
2012Кількісне визначення хлорпромазину у розчинах для ін’єкцій аміназин 2,5 % в ампулах по 2 млШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2011Вольтамперометричне визначення похідних фенотіазину у вигляді сульфоксидів, одержаних за допомогою калій пероксомоносульфатуБлажеєвський, М.Є.; Шлюсар, О.І.; Кисіль, О.П.
2009Cпектрофотометричне визначення похідних фентіазину з використанням пероксомоносульфатної кислотиБлажеєвський, М.Є.; Шлюсар, О.І.
2012Кількісне визначення похідних фенотіазіну з використанням пероксомоносульфатної кислотиШлюсар, О.І.
2012Количественное определение левомепромазина в таблетированных формах с помощью кислоты кароШлюсар, О.И.; Блажеєвський, Н.Е.
2012Спектрофотометричне визначення етаперазину у вигляді його S-оксиду, одержаного за допомогою калій гідрогенпероксомоносульфатуШлюсар, О.І.; Писків, М.Ю.
2012Кількісне визначення тіоридазину гідрохлориду методом спектрофотометрії у вигляді S,S’-діоксиду, одержаного за допомогою пероксомоносульфатуШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2012Вольтамперометричне визначення аміназину в біологічних рідинах організму у вигляді деривату – його S-оксидуШлюсар, О.І.
2012Кінетика та механізм реакції S-окиснення дипразину калій гідрогенпероксомоносульфатомШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2012Вольтамперометричне визначення етаперазину у біологічних рідинах організму у вигляді деривату – його S-оксидуШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2012Пероксокислотометрія - як метод кількісного визначення похідних фентіазинуШлюсар, О.І.; Блажеєвський, М.Є.
2012The influence of "Hepafisan" capsules upon the processes of free radical oxydation under conditions of chronic hepatitisGerush, O.V.; Yalovleva, I.; Lenytska, O.; Gerush, I.V.
2012Виділення та ідентифікація галової кислоти у кореневищах з коренями півонії лікарської сортів «Alba Plena» та «Rosea Plena»Сахацька, І.М.; Журавель, І.О.; Бурда, Н.Є.
2011Попереднє фітохімічне вивчення квіток деяких сортів рослин роду Раеоnia L.Сахацька, І.О.; Кисличенко, В.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 55