Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12350
Title: РОСЛИНИ, ОВОЧІ ТА ФРУКТИ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КВЕРЦЕТИНУ ЯК ЗАСОБИ ПРОФІЛАКТИКИ ЗАХВОРЮВАНЬ ЛЮДИНИ
Authors: Волошин, Олександр Іванович
Бойчук, Тарас Миколайович
Волошина, Лариса Олександрівна
Keywords: кверцетин
кверцетин
quercetin
nutrution
питание
харчування
Issue Date: 21-Apr-2017
Publisher: Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць Х міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./ За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород : 2017. – 398 с.
Abstract: Спричинені життєдіяльністю людини екологічні зміни, техногенне забруднення довкілля, постійний психологічний стрес, зумовлений життєвими негараздами, вплив шкідливих чинників хімічної, фізичної та біологічної природи негативно впливають на організм людини, призводять до зміни функціонування багатьох органів, систем організму та численних хвороб. Частковий позитивний вплив на їх нормалізацію можна досягти змінивши харчування, споживаючи продукти спеціального або функціонального призначення. Одними з таких є кверцетин-вмісні фрукти, овочі, ягоди, лікарські рослини.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12350
ISBN: 978-617-673-446-8
Appears in Collections:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошин2.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.