Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12156
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧебан, Василь Івановичuk_UA
dc.contributor.authorЧебан, Лариса Григорівнаuk_UA
dc.coverage.temporal13, 15, 20 лютого 2017 рuk_UA
dc.date.accessioned2017-03-06T11:31:16Z
dc.date.available2017-03-06T11:31:16Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12156
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleОздоровче харчування: історичний аспект та сучасні проблемиuk_UA
dc.typeThesis
dc.citation.conference98-а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет"uk_UA
dc.citation.spage365
dc.citation.epage365
dc.event.placeм. Чернівціuk_UA
dc.event.place978-966-697-607-6uk_UA
dc.source.nameМатеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет"uk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 18. Актуальні питання соціальної медицини та організації охорони здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Чебан ВІ Оздоровче харчування...pdf1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.