Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12064
Title: Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапії
Authors: Кушнір, О.В.
Фундюр, Н.М.
Грачова, Т.І.
Issue Date: 2016
Publisher: Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.
Abstract: The varieties of unconventional feed are analysed from position of nutrition hygiene and possibility of their use in a dietotherapy. The rational aspects of vegetarian feeding, separate feed, raw feeding, feed in the system of studies of yogis can be used in a dietotherapy taking into account age, sex, general of health and features of metabolic violations.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12064
Appears in Collections:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Т554.pdf272.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.