Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12064
Title: | Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапії |
Authors: | Кушнір, О.В. Фундюр, Н.М. Грачова, Т.І. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Abstract: | The varieties of unconventional feed are analysed from position of nutrition hygiene and possibility of their use in a dietotherapy. The rational aspects of vegetarian feeding, separate feed, raw feeding, feed in the system of studies of yogis can be used in a dietotherapy taking into account age, sex, general of health and features of metabolic violations. |
URI: | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12064 |
Appears in Collections: | 1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.