Тези. Кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб : [611] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 611
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Особливості перебігу гострих респіраторних захворювань у вихованців дошкільних установ залежно від статіБогуцька, Н.К.
2016Проблемні аспекти формування здорової харчової поведінки в дітей, хворих на бронхіальну астмуБогуцька, Н.К.
2016Клінічні особливості перебігу частих епізодів гострих респіраторних захворювань у вихованців дошкільних установБогуцька, Н.К.
2017Тема «жорстоке поводження з дітьми» в програмах на до- та післядипломному етапах за традиційного та проблемно-орієнтованого навчанняБогуцька, Н.К.
2016Значення оцінки психохарактеристики студентів у підготовці до проведення проекту TAME за методикою проблемно-орієнтованого навчання на кафедрі педіатрії та дитячих інфекційних хворобБогуцька, Н.К.
2017Дослідження особливостей анамнезу та клініки респіраторно-синтиціальної інфекції у новонародженихКоротчук, М.О.; Власова, О.В.; Петрюк, Б.В.
2017Особливості динаміки успішності іноземних студентів з модуля «дитячі гематологія і алергопульмонологія» з 2013 по 2016 рікГнатюк, М.Г.,; Богуцька, Н.К.,; Кухта, О.Я.,; Манойленко, Г.І.
2017Adaptation process of inmplementation of the project «tame» (training against medical errors, erasmus+) to traditional pediatric curriculumBogutska, N.K.
2017Гендерні відмінності фенотипів бронхіальної астми у дітей до та після статевого дозріванняБогуцька, Н.К.,; Безруков, Л.О.
2017Особливості перебігу РС-вірусної інфекції у новонароджених, які знаходилися на стаціонарному лікуванні ОДКЛМацей, Т.Ю.; Сивків, І.І.; Колюбакіна, Л.В
2017Методика моделирования и пути экспериментального исследования напряженно-деформированного состояния образцов бедренных костейШайко-Шайковський, О.Г.; Дудко, А.Г.; Билык, Г.А.; Бурсук, Ю.Е.; Кваснюк, И.Д.
2017Особливості викладання педіатричних кейсів у Вищому державному навчальному закладі України "Буковинський державний медичний університет" у рамках грантового проекту Erasmus+ "TAME"Білик, Г.А
2017Efficacy of disobstructive therapy in case of bronchial asthma with a high risk of bronchial remodeling developmentБілик, Г.А.
2017Особливості адаптації педіатричних кейсів у рамках грантового проекту ERASMUS+ «TAME»Білик, Г.А.
2017Показники гістохімічного дослідження мокротиння у хворих на бронхіальну астму дітей залежно від ризику ремоделювання дихальних шляхівБілик, Г.А.
2016Оцінка ефективності теофілінів тривалої дії в комплексній базисній терапії еозинофільного фенотипу астми фізичного навантаження у дітей шкільного вікуГоренко, Н.Б.,; Ортеменка, Є.П.
2016The role of airway hyperreactivity and type of acetylation as a predioctor of eosinophilic asthma in school-age childrenБезруков, Л.О.; Ортеменка, Є.П.
2017Предикторная роль гиперреактивности дыхательных путей и характера ацетилирования в верификации эозинофильного фенотипа бронхиальной астмы у детей школьного возрастаСудхирбхаи, М.К.,; Ортеменка, Е.П.; Безруков, Л.А.
2016Доцільність проведення бронхопровокаційної проби з гістаміном у дітей шкільного віку, хворих на альтернативні запальні фенотипи бронхіальної астмиОртеменка, Є.П.
2017Клінічне значення окремих лабораторних показників при тонзилофарингітах у дітейГорбатюк, І.Б.,; Іванова, Лорина Алімівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 611