Тези. Кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб : [611] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 611
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Особливості перебігу гострих респіраторних захворювань у вихованців дошкільних установ залежно від статіБогуцька, Н.К.
2016Проблемні аспекти формування здорової харчової поведінки в дітей, хворих на бронхіальну астмуБогуцька, Н.К.
2016Клінічні особливості перебігу частих епізодів гострих респіраторних захворювань у вихованців дошкільних установБогуцька, Н.К.
2017Тема «жорстоке поводження з дітьми» в програмах на до- та післядипломному етапах за традиційного та проблемно-орієнтованого навчанняБогуцька, Н.К.
2016Значення оцінки психохарактеристики студентів у підготовці до проведення проекту TAME за методикою проблемно-орієнтованого навчання на кафедрі педіатрії та дитячих інфекційних хворобБогуцька, Н.К.
2017Дослідження особливостей анамнезу та клініки респіраторно-синтиціальної інфекції у новонародженихКоротчук, М.О.,; Власова, О.В..; Петрюк, Б.В.
2017Особливості динаміки успішності іноземних студентів з модуля «дитячі гематологія і алергопульмонологія» з 2013 по 2016 рікГнатюк, М.Г.,; Богуцька, Н.К.,; Кухта, О.Я.,; Манойленко, Г.І.
2017Adaptation process of inmplementation of the project «tame» (training against medical errors, erasmus+) to traditional pediatric curriculumBogutska, N.K.
2017Гендерні відмінності фенотипів бронхіальної астми у дітей до та після статевого дозріванняБогуцька, Н.К.,; Безруков, Л.О.
2017Особливості перебігу РС-вірусної інфекції у новонароджених, які знаходилися на стаціонарному лікуванні ОДКЛМацей, Т.Ю.; Сивків, І.І.; Колюбакіна, Л.В
2017Методика моделирования и пути экспериментального исследования напряженно-деформированного состояния образцов бедренных костейШайко-Шайковський, О.Г.; Дудко, А.Г.; Билык, Г.А.; Бурсук, Ю.Е.; Кваснюк, И.Д.
2017Особливості викладання педіатричних кейсів у Вищому державному навчальному закладі України "Буковинський державний медичний університет" у рамках грантового проекту Erasmus+ "TAME"Білик, Г.А
2017Efficacy of disobstructive therapy in case of bronchial asthma with a high risk of bronchial remodeling developmentБілик, Г.А.
2017Особливості адаптації педіатричних кейсів у рамках грантового проекту ERASMUS+ «TAME»Білик, Г.А.
2017Показники гістохімічного дослідження мокротиння у хворих на бронхіальну астму дітей залежно від ризику ремоделювання дихальних шляхівБілик, Г.А.
2016Оцінка ефективності теофілінів тривалої дії в комплексній базисній терапії еозинофільного фенотипу астми фізичного навантаження у дітей шкільного вікуГоренко, Н.Б.,; Ортеменка, Є.П
2016The role of airway hyperreactivity and type of acetylation as a predioctor of eosinophilic asthma in school-age childrenБезруков, Л.О.; Ортеменка, Є.П.
2017Предикторная роль гиперреактивности дыхательных путей и характера ацетилирования в верификации эозинофильного фенотипа бронхиальной астмы у детей школьного возрастаСудхирбхаи, М.К.,; Ортеменка, Е.П.; Безруков, Л.А.
2016Доцільність проведення бронхопровокаційної проби з гістаміном у дітей шкільного віку, хворих на альтернативні запальні фенотипи бронхіальної астмиОртеменка, Є.П.
2017Клінічне значення окремих лабораторних показників при тонзилофарингітах у дітейГорбатюк, І.Б.,; Іванова, Лорина Алімівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 611