Дисертації : [47] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 47
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Фізично-аналітичні методи в прогнозуванні тяжкості перебігу та ускладнень гострої хірургічної патології органів черевної порожниниСоловей, Микола Миколайович; Solovei, M.M.
2024Особливості морфогенезу нижньої щелепи та їх прикладне значенняМакарчук, Ігор Святославович; Makarchuk, I.S.
2024Діагностика, профілактика та лікування ранніх післяопераційних запально-деструктивних ускладнень у хворих на гострий перитонітШурма, Андрій Ігорович; Shurma, A.I.
2024Методи і засоби багатопараметричної цифрової гістології для диференціальної діагностики ушкоджень внутрішніх органів померлихЛитвиненко, Олександра Юріївна; Litvinenko, O.Yu.
2024Діджиталізація електрокардіограми з оцінкою ефективності ранолазину в оптимізації лікування гострого та хронічного коронарних синдромівМаліневська-­Білійчук, Олександра Володимирівна; Malinevska­-Biliichuk, O.V.
2024Діагностика та диференційоване лікування поєднаного перебігу бронхіальної астми, хронічного обструктивного захворювання легень та цукрового діабету типу 2Галицька, Валерія Олександрівна; Halytska , V.O.
2024Удосконалення методів прогнозування та діагностики ренальної дисфункції у передчасно народжених дітей за умов перинатальної патологіїФрунза, Аліна Владиславівна; Frunza, A.V.
2024Особливості перебігу та профілактика захворювань тканин пародонта при використанні сучасних приладів для нагрівання тютюну у осіб молодого вікуКіюн, Ірина Дмитрівна; Kiiun, Iryna
2024Анатомічна вікова залежність кісткової тканини відростків нижньої щелепи людини при втраті зубів у осіб чоловічої та жіночої статіЯремчук, Назар Ігорович; Yaremchuk, N.I.
2023Топографо-­анатомічні особливості структур гомілкової ділянки у плодовому періоді розвитку людиниКомар, Тетяна Василівна; Komar, T.V.
2024Попередження та лікування післяопераційної евентрації у хворих на злоякісні новоутворення органів черевної порожниниМорар, Ігор Калинович; Morar, I.K.
2023Профілактика інтраопераційних ускладнень та запобігання утворенню патологічних рубців слизової оболонки при хірургічному лікуванні одонтогенних кіст щелеп (експериментально-­клінічне дослідження)Чепишко, Світлана Іллівна; Chepyshko, S.I.
2023Удосконалення методів діагностики та лікування захворювань тканин пародонта у хворих на хронічний тонзилітБасіста, Анастасія Степанівна; Basista, A.S.
2023Особливості коморбідного перебігу неалкогольного стеатогепатиту, діабетичної нефропатії у хворих на цукровий діабет типу 2. Шляхи оптимізації лікуванняКоцюбійчук, Зоряна Ярославівна; Kotsiubiichuk, Z.Ya.
2023Патофізіологічні механізми гострого ушкодження нирок при водному діурезі з насиченням воднемЦитрін, Вольф Якович; Tsitrin, V.Y.
2023Удосконалення діагностики та лікування кардіоваскулярних порушень при неонатальному сепсисіКрецу, Наталія Минодорівна; Kretsu, N.М.
2023Діагностика давності настання смерті при отруєннях алкоголем та оксидом вуглецю морфологічними та фізичними методамиІваськевич, Ігор Богданович; Ivaskevich, I.B.
2022Клініко­-лабораторна характеристика ВІЛ-­асоційованих уражень центральної нервової системи з урахуванням навантаження ВІЛ у крові та спинномозковій рідиніБойко, Юлія Ігорівна; Boyko, Yu.I.
2023Особливості морфогенезу та варіантної анатомії чашечко-мискової системи нирки в пренатальному періоді онтогенезу людиниАндрущак, Людмила Анатоліївна; Andrushchak, L.A.
2023Судово-медична діагностика виду травмуючого предмета шляхом тривимірної просторової реконструкції тілесних ушкодженьКишкан, Павло Ярославович; Kyshkan, P.Ya.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 47