Дисертації : [38] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Топографо-­анатомічні особливості структур гомілкової ділянки у плодовому періоді розвитку людиниКомар, Тетяна Василівна; Komar, T.V.
2024Попередження та лікування післяопераційної евентрації у хворих на злоякісні новоутворення органів черевної порожниниМорар, Ігор Калинович; Morar, I.K.
2023Профілактика інтраопераційних ускладнень та запобігання утворенню патологічних рубців слизової оболонки при хірургічному лікуванні одонтогенних кіст щелеп (експериментально-­клінічне дослідження)Чепишко, Світлана Іллівна; Chepyshko, S.I.
2023Удосконалення методів діагностики та лікування захворювань тканин пародонта у хворих на хронічний тонзилітБасіста, Анастасія Степанівна; Basista, A.S.
2023Особливості коморбідного перебігу неалкогольного стеатогепатиту, діабетичної нефропатії у хворих на цукровий діабет типу 2. Шляхи оптимізації лікуванняКоцюбійчук, Зоряна Ярославівна; Kotsiubiichuk, Z.Ya.
2023Патофізіологічні механізми гострого ушкодження нирок при водному діурезі з насиченням воднемЦитрін, Вольф Якович; Tsitrin, V.Y.
2023Удосконалення діагностики та лікування кардіоваскулярних порушень при неонатальному сепсисіКрецу, Наталія Минодорівна; Kretsu, N.М.
2023Діагностика давності настання смерті при отруєннях алкоголем та оксидом вуглецю морфологічними та фізичними методамиІваськевич, Ігор Богданович; Ivaskevich, I.B.
2022Клініко­-лабораторна характеристика ВІЛ-­асоційованих уражень центральної нервової системи з урахуванням навантаження ВІЛ у крові та спинномозковій рідиніБойко, Юлія Ігорівна; Boyko, Yu.I.
2023Особливості морфогенезу та варіантної анатомії чашечко-мискової системи нирки в пренатальному періоді онтогенезу людиниАндрущак, Людмила Анатоліївна; Andrushchak, L.A.
2023Судово-медична діагностика виду травмуючого предмета шляхом тривимірної просторової реконструкції тілесних ушкодженьКишкан, Павло Ярославович; Kyshkan, P.Ya.
2022Обґрунтування методів антенатальної профілактики карієсу зубів у дітей з урахуванням макро- і мікроелементного забезпечення організму вагітної жінкиРоманюк, Дойніца Григорівна; Romaniuk, D.G.
2022Діагностика давності настання смерті методами багатомірної поляризаційної та автофлуоресцентної мікроскопії скловидного тіла людиниСаркісова, Юлія Володимирівна; Sarkisova, Yu.V.
2022Хірургічне лікування спайкової хвороби у дітей із використанням антиадгезивних засобів (експериментально-клінічне дослідження)Хащук, Василь Сидорійович; Khashchuk, V.S.
2022Гепатити В і С на тлі ВІЛ-­інфекції: клініко-­патогенетичні особливості, лікування і наслідкиРудан, Іванна Василівна; Rudan, I.V.
2022Особливості перебігу хронічної хвороби нирок при латентному автоімунному діабеті дорослихЦарик, Ірина Олександрівна; Tsaryk, I.O.
2022Особливості ураження нирок у хворих з синдромом мальабсорбції, фактори ризику та можливості медикаментозної корекціїШкарутяк, Алла Євгенівна; Shkarutyak, A.E.
2022Клініко-­функціональні, ендотеліальні та імуно­запальні аспекти поєднаного перебігу ішемічної хвороби серця та ревматоїдного артриту: особливості лікувальної тактикиГусарчук, Анна Георгіївна; Husarchuk, А.H.
2022Прогнозування та діагностика артеріальної гіпертензії з урахуванням метаболічних та молекулярних чинників її несприятливого перебігуСем'янів, Маріанна Миколаївна; Semianiv, M.M.
2022Покращання діагностики і прогнозування тяжкості перебігу артеріальної гіпертензії з урахуванням модифікованих та немодифікованих предикторівРепчук, Юлія Василівна; Repchuk, Yu.V.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38