Browsing by Author Фундюр, Н.М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Oсобливості забезпечення батьками протиепідемічної безпеки дітей дошкільного вікуФундюр, Н.М.
2008Аналіз захворюваності дитячого населення Чернівецької області у 2006-2007 рокахФундюр, Н.М.; Приймак, В.І.; Фундюр, Ю.В.; Власик, Л.Й.
2014Гігієнічна оцінка вмісту поліненасичених жирних кислот у харчових раціонах дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, T.I.; Коротун, О.П.
2015Гігієнічна оцінка харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2016Гігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Кушнір, О.В.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2017Гігієнічні основи профілактики ожирінняФундюр, Н.М.; Кушнір, О.В.; Іфтода, О.М.; Гуцул, О.Я.
2020Гігієнічні рекомендації щодо організації харчування осіб, зайнятих розумовою працеюФундюр, Н.М.
2017Недостатність вітаміну D як актуальна медико-соціальна проблемаКушнір, О.В.; Фундюр, Н.М.; Іфтода, О.М.; Коротун, О.П.
2019Особливості споживання студентською молоддю харчових продуктів, що містять кофеїнФундюр, Н.М.
2016Особливості харчування людей похилого вікуФундюр, Н.М.; Кушнір, О.В.; Іфтода, О.М.
2016Особливості харчування людини за умов впливу екологічно несприятливого середовищаФундюр, Н.М.; Іфтода, Оксана Миколаївна
2018Особливості харчування людини за умов радіаційного забруднення довкілляФундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.; Селезньова, В.О.
2016Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працеюФундюр, Н.М.; Кушнір, О.В.
2015Потенційна небезпека використання генетично модифікованих культур рослин у сільському господарствіІфтода, О.М.; Кушнір, О.В.; Фундюр, Н.М.
2021Радіостимуляція як явище гормезисуФундюр, Н.М.
2016Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапіїКушнір, О.В.; Фундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.