Browsing by Author Власик, Л.І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Адвентизація флори України та Чернівецької областіВласик, Л.І.; Яворенко, К.Ю.
2012Актуальні питання у підготовці фахівців за спеціальністю "Лікувальна справа" (освітньо-кваліфікаційний рівень - "спеціаліст")Власик, Л.І.; Фундюр, Наталія Миколаївна; Жуковський, О.М.; Кметь, Тарас Ігорович; Грачова, Т.І.; Янчук, Володимир Васильович
2004Актуальні проблеми профілактичної токсикологіїПроданчук, М.Г.; Власик, Л.І.
2004Антигіпоксичні властивості настоянки ехінацеї пурпурової за умов ізольованої та комбінованої нітратно-свинцевої інтоксикації у тварин різного вікуЯнчук, Володимир Васильович; Власик, Л.І.
2002Біологічна надійність системи - один із важливих факторів забезпечення стійкості організму до ксенобіотиків на різних етапах онтогенезуВласик, Л.І.
2017Біомаркери ефекту за умов підгострої нітратної інтоксикаціїКоротун, О.П.; Власик, Л.І.; Селезньова, В.О.
2008Вплив хлориду марганцю на інтенсивність окиснювальної модифікації білків у тканині печінки статевозрілих щурів з різним типом ацетилюванняПетринич, В.В.; Власик, Л.І.
2002Віковий аспект - пріоритетний напрямок сучасної токсикологіїПроданчук, М.Г.; Подрушняк, А.Є.; Власик, Л.І.
2012Генетичні аспекти формування дисбіозу кишечнику у хворих на есенціальну артеріальну гіпертензіюКушнір, Оксана Василівна; Сидорчук, Л.П.; Власик, Л.І.; Жуковський, О.В.
2014Гігієнічна оцінка вмісту поліненасичених жирних кислот у харчових раціонах дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, T.I.; Коротун, О.П.
2012Гігієнічна оцінка вуглеводної складової раціонів харчування дітей у ДНЗ м. ЧернівціВласик, Л.І.; Грачова, Т.І.; Іфтода, Оксана Миколаївна; Янчук, Володимир Васильович; Андрійчук, Н.Й.
2008Гігієнічна оцінка вікової та індивідуальної схильності тварин до інтоксикації нітратом натріюКоротун, О.П.; Власик, Л.І.
2012Гігієнічна оцінка підгострого впливу нітрату натрію та хлориду кадмію у тварин старого віку з різним типом ацетилюванняВласик, Л.І.; Кметь, Тарас Ігорович; Жуковський, О.М.; Фундюр, Наталія Миколаївна; Візнюк, І.Д.
2015Гігієнічна оцінка харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2012Гігієнічна характеристика білкової складової раціонів харчування дітей дошкільного вікуВласик, Л.І.; Фундюр, Наталія Миколаївна; Жуковський, О.М.; Грачова, Т.І.; Кушнір, О.В.; Іфтода, Оксана Миколаївна
2014Гігієнічна характеристика гострого впливу наночастинок срібла на мишейАндрійчук, Н.Й.; Власик, Л.І.
2012Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Наталія Миколаївна; Кушнір, Оксана Василівна; Кметь, Тарас Ігорович; Візнюк, І.Д.
2016Гігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Кушнір, О.В.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2008Гігієнічне значення типу ацетилювання як біомаркера схильності до розвитку підгострого впливу нітрату натрію та хлориду кадмію у тварин різного вікуВласик, Л.І.; Кметь, Т.І.; Кметь, О.Г.
2016Гігієнічні аспекти формування здорового способу життя у студентському середовищіГрачева, Т.І.; Власик, Л.І.; Кушнір, О.В.